Svenska Cycling Plus
Annons
Annons

Kanske inte så mycket etikett men svett var det inne i Paincaven ikväll!

Startade en hårdare vecka där dagens pass är det första av fem som ska köras , det underlättar avsevärt att kunna köra på Monarken hemma och nya 874E går som en dröm!  Blir tufft med livspusslet men det går och det är bara att prioritera men det är också viktigt att låta kroppen vila!

Viktigt med sömnen och det kanske ni läst om andra bloggar, Jag Siktar på minst 7 timmar / natt och det brukar funka dom flesta vardagar förutom när det blir sen träning och tidigt på jobb nästa morgon.

Idag körde jag 8 st 2 minutare med 3 minuters vila i mellan, lyckade uppnå 191 i Maxpuls och det är endast 3 slag från mitt högsta noterade hos Aktivitus.

Annons

Nu måste jag nog hoppa i säg om det där sömnmålet ska uppnås 🙂

12728829_10153887542462731_786831241626169964_n

 

Mikael Kippilä
Jag är en cykeltokig småbarnsförälder med ett gediget teknikintresse. Följ mig på resan genom livet på en cykelsadel, inga vägar är för krokiga eller för branta för att besegras. Ett ständigt pussel i vardagen att få ihop det med träning och familj satsar jag mot nya mål på Mountainbike och Cykelcross. Helt enkelt min passion för cyklingen. Häng med!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.