Svenska Cycling Plus
Annons
Annons

Halloj på er!

Ska försöka summera föregående två veckor vilket då va sista veckan av semestern samt första veckan på jobbet 🙂

Sista veckan på semestern spenderade vi i Finland hos svärföräldrar och på vårt landställe med mina föräldrar. Efter två fina dagar i Dalsbruk så rullade bilen vidare österut till trakterna nära Borgå och vårt landställe. Lite cykling med farsgubben som blev lite av en punkafest och lite av varje hans med , grabbarna fick se när bönderna skördade och den ständiga trafiken med traktorer och andra maskiner var spännande att titta på 🙂

Första jobbveckan gick bra, fullt ös och skönt att få rutiner igen, vädret är lite svalare så tröjan och vindjackan har plockats fram (shortsen är på)   Tog husbilen till Nyköping i helgen eller rättare sagr Nynäs slott och Sandviks Camping. En mysig liten camping som ligger alldeles intill vattnet och med underbar natur som kan upptäckas på fots eller på cykel. Jag hittade till ett ställe som heter Bergs Gårds MTB Arena där det anlaggs lite spår, testade ett som hett Berg & dal vilket var riktigt nice.  Mycket korta backar upp och ner med tighta kurvor gjorde det jobbigt även om jag inte tryckte på.

Söndagen avslutades med dop i Nyköping och bilfärd hem igen!

Nästa helg väntar Ceres Challenge som är ett mountainbikelopp för 3-manna lag, jag kör med Andreas Widell och Daniel Bäckelin som Team MK Cycling / ROSE Sverige.

 

Bilden kan innehålla: Mikael Kippilä, står, utomhus och natur

Bilden kan innehålla: 1 person, utomhus

Bilden kan innehålla: 1 person, utomhus och natur

Annons

Bilden kan innehålla: cykel, utomhus och natur

Bilden kan innehålla: en eller flera personer, personer som sitter och utomhus

Bilden kan innehålla: en eller flera personer, personer som står, moln, himmel, utomhus och natur

Bilden kan innehålla: 1 person, sitter, himmel, utomhus, vatten och natur

Bilden kan innehålla: 1 person, utomhus och natur

 

 

 

Mikael Kippilä
Jag är en cykeltokig småbarnsförälder med ett gediget teknikintresse. Följ mig på resan genom livet på en cykelsadel, inga vägar är för krokiga eller för branta för att besegras. Ett ständigt pussel i vardagen att få ihop det med träning och familj satsar jag mot nya mål på Mountainbike och Cykelcross. Helt enkelt min passion för cyklingen. Häng med!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.