Svenska Cycling Plus
Annons
Annons

Jorå, hade tänkt blogga tidigare men det har helt enkelt inte funnits tid till det…

Gårdagens distanspass blev en trevlig runda på delvis nya vägar och det gick att knyta ihop det precis som jag hade planerat kvällen innan. Lite blött på vägarna blev det när solen tittade fram och småvägarna som inte varit plogade blev lite luriga att cykla på då det skar igenom isen på vissa ställen

Prövade en ny väg efter man rundat Fysingen, körde  småvägarna via Markim och Sälna, där ville jag inte gå ut på Vallentunavägen som är riktigt trafikerad utan vek av precis innan jag kom fram till den vägen mot Näle.

Blev en riktigt liten väg som jag trodde tog slut när jag rullade in på någons gårdsplan, körde tillbaka några hundra meter där jag träffade en hästtjej och frågade efter vägen.

Jag hade helt rätt men man var tvungen att cykla igenom den gården och sedan fortsätta på lite små ridvägar längs med åkrarna till jag slutligen kom fram till ett stall (Stjärnborg) som tydligen Antonia ax son Johnson äger.

Därefter körde jag i stort sett samma väg som förra helgen tillbaka hemåt, gick lite längre söderut innan jag tog mig över Järvafältet och rundade Kalhäll för att få ihop 90km och knappa 4 timmar.

Körde med Podcast i öronen för att få tiden att gå, kan varm rekommenderas då det är bättre än musik och så lär man sig ju något också.

Hade laddat ner två avsnitt från P3 Dokumentär , den ena var om den nedskjutna DC3 flygplanet 1952.

Den andra var om Terrorattackerna 11:e September  Kan varmt rekommendera att lyssna på detta!

På Eftermiddagen var vi inbjudna till grannen på lite fika sen blev det en lugn kväll innan den avslutades med sista avsnittet i serien Kampen om Tung vattnet.

Lite lugnare vecka med endast 3-pass inplanerade i kalendern 🙂

 

Annons

1

 

 

2

 

 

karta

 

 

 

Mikael Kippilä
Jag är en cykeltokig småbarnsförälder med ett gediget teknikintresse. Följ mig på resan genom livet på en cykelsadel, inga vägar är för krokiga eller för branta för att besegras. Ett ständigt pussel i vardagen att få ihop det med träning och familj satsar jag mot nya mål på Mountainbike och Cykelcross. Helt enkelt min passion för cyklingen. Häng med!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.