Svenska Cycling Plus
Annons
Annons

Då är det nya året invigt och jag som skulle ta min nya ROSE Pro cross som dök upp lagom till  nyårsrundan,  men fick lägga den på is på grund av en ömmande hals.  Tyvärr spökar den fortfarande men är väl till 90% ok nu, skönt att få det överstökat redan i januari  😉

Hoppas kunna dra igång uppladdningeninför SM i morgon eller torsdag , får kanske modifiera lite i träningsschemat men men bättre att va dålig nu istället för om 1,5 vecka!

Vill även passa på att tacka alla samarbetspartners som hjälper till, ni finns på med på högersidan >>>>>>>>>> utan er skulle det vara betydligt svårare att få allt att gå runt!

MK cycling har laddat lagret med Squirt Low temp chain lube samt BIO Bike wash för den som vill vårda sin cykel med dom bästa produkterna!  SKicka ett mejl till [email protected] eller gå in på min webshop https://tictail.com/mkcycling

 

Annons

Mikael Kippiläs foto.

Mikael Kippiläs foto.

Mikael Kippiläs foto.

Mikael Kippilä
Jag är en cykeltokig småbarnsförälder med ett gediget teknikintresse. Följ mig på resan genom livet på en cykelsadel, inga vägar är för krokiga eller för branta för att besegras. Ett ständigt pussel i vardagen att få ihop det med träning och familj satsar jag mot nya mål på Mountainbike och Cykelcross. Helt enkelt min passion för cyklingen. Häng med!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.