Svenska Cycling Plus
Annons
Annons

Hej alla.

Igår va jag fortfarande hemma och vabbade, vi hade skoj och var ute och flängde lite bland annat till DHL för att hämta en ny cykel från min samarbetspartner ROSEBIKES

Senare på kvällen Körde jag 2 minuters intervaller Men det var nära att huvudet vek ner sig men jag vann den här gången!   Under 7:e intervallen av åtta blev det jobbigt och tappade ett par watt men under vilan bestämde jag mig för att inte gå under 90 i kadens på sista intervallen och visualiserade en pallplats på CX SM som skulle gå förlorad om jag vek ner mig!   Tog mig i mål med 91 i medelkadens och en toppnotering på 190bpm för kvällen,  snacka om att pannbenet bestämmer!

 

Trevlig fredag på er!

Annons

 

FB_IMG_1456464992031

 

Mikael Kippilä
Jag är en cykeltokig småbarnsförälder med ett gediget teknikintresse. Följ mig på resan genom livet på en cykelsadel, inga vägar är för krokiga eller för branta för att besegras. Ett ständigt pussel i vardagen att få ihop det med träning och familj satsar jag mot nya mål på Mountainbike och Cykelcross. Helt enkelt min passion för cyklingen. Häng med!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.