Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Cykeltjej

En fantastiskt fin dag på isen – långfärdsskridskor i Fjällnora

Alltså, vilket väder! Jag tror att det är många vasaloppsåkare, sportlovsfirare och vintersportsälskare som njuter lite extra av den här helgen! Här i Uppland är det i alla fall en helt fantastiskt härlig februarihelg med strålande sol och några minusgrader, och vad jag har hört så är det finväder även på flera andra håll runtom i landet. Jag hade extra tur och hade en helg som för en gångs skull var ganska tom i almanackan, så då passade jag och min sambo Micke på att åka ut till Fjällnora för att åka långfärdsskridskor.  Åh så härligt det var! Jag tror bilderna talar för sig själva!

Annons

Caisa Sindt
Välkomna till Cykeltjej! Jag som skriver här heter Caisa, en 30-årig småländska som numera är bosatt på landet utanför Uppsala där jag pluggar till sjuksköterska. Upptäckte tjusningen med cykling för några år sedan när jag, som så många andra fick idén att trampa dom där 30 milen runt den där sjön... Trots fyra plusgrader och ösregn i 13 timmar så fastnade jag för cykling och sedan dess har jag spenderat en hel del tid på cykelsadeln både i skogen och längs landsvägarna. Jag cyklar först och främst av den enkla anledningen att det är så fantastiskt roligt - kombinationen av naturupplevelser och att träffa massa trevliga människor kryddat med lite mjölksyra och adrenalin är ganska svårslagen! Förutom allt från fikarundor till långlopp så skriver jag om diverse andra roliga grejer jag hittar på. Då och då händer det också att jag arrangerar gruppcykelrundor och annat kul, häng på nån gång vet jag!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.