Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Cykeltjej

Snart dags för Sweden Bike Expo!

Det är väl knappast nån cykelintresserad person som har missat att det är dags för den stora cykelmässan Sweden Bike Expo på Älvsjömässan i helgen? Hur kul som helst ju, massvis med cyklar, prylar, kläder och inspiration såhär precis i början av cykelsäsongen! Jag ser fram emot att gå runt och botanisera ordentligt på mässan, kanske göra några fynd eller anmäla mig till något spännande lopp i sommar. Men det är nog tveksamt om jag kommer ha så mycket tid över för att kika runt bland montrarna, jag kommer nämligen framförallt vara på mässan för att jobba. Jag jobbar ju som projektledare för UNT Bike Weekend, Uppsalas stora cykelhelg som går av stapeln i mitten på maj med bland annat flera motionslopp på landsväg och MTB, och vi kommer vara på plats och ha en monter på mässan.

I vår monter kommer man kunna prova på att cykla uppför slottsbacken i Uppsala med chans att vinna startplatser till valfritt lopp under UNT Bike Weekend och andra fina priser. För att man ska bli lite mer motiverad att ta i ordentligt när man cyklar så är det ju bra att ha någon att jaga, och ni kan ju gissa vem som fått offra sig och cykla upp för backen med en filmkamera hack i häl idag!? Så jag hoppas vi ses på Sweden Bike Expo i helgen och att ni kommer förbi UNT Bike Weekends monter och tar chansen att spurta förbi mig i slottsbacken! Klarar ni det så bjuder jag på kaffe & bulle!

Annons

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Caisa Sindt
Välkomna till Cykeltjej! Jag som skriver här heter Caisa, en 30-årig småländska som numera är bosatt på landet utanför Uppsala där jag pluggar till sjuksköterska. Upptäckte tjusningen med cykling för några år sedan när jag, som så många andra fick idén att trampa dom där 30 milen runt den där sjön... Trots fyra plusgrader och ösregn i 13 timmar så fastnade jag för cykling och sedan dess har jag spenderat en hel del tid på cykelsadeln både i skogen och längs landsvägarna. Jag cyklar först och främst av den enkla anledningen att det är så fantastiskt roligt - kombinationen av naturupplevelser och att träffa massa trevliga människor kryddat med lite mjölksyra och adrenalin är ganska svårslagen! Förutom allt från fikarundor till långlopp så skriver jag om diverse andra roliga grejer jag hittar på. Då och då händer det också att jag arrangerar gruppcykelrundor och annat kul, häng på nån gång vet jag!

1 kommentar

  1. Åh, den backen minns jag från förra året. Efter en fin 30 km runda och sen tagit sig upp där så väntade iskall lättöl och jordnötter och man kände sig rätt nöjd:).

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.