Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Allt är inte funfunfun…

Det är fortsatt lite dåligt med inlägg här på bloggen. Suget för att skriva går såklart alltid lite upp och ner. Nu är jag inne i en period där det är lite stressigt med allt och ingenting, plus att jag haft bilproblem som verkligen tömmer ut både kontot för mental energi och de ekonomiska. Jag tänker inte dra någon snyfthistoria här men kortfattat kan jag säga att bilar är satans påfund och ett nödvändigt ont…Det i kombination med femtioelvatusen andra bollar jag haft i luften har gjort att jag sedan ett tag känt att jag snarare sitter på golvet och halvt apatiskt stirrar på bollarna som ligger huller om buller på golvet. Det är en del farande och flängande kvar men snart tror och hoppas jag att det släpper lite. Som det är nu så har jag tappat en del av suget för sånt jag annars älskar och går dagligen runt med näsblod, en signal på att det är dags att ta och lägga några bollar på hyllan för att vila ett litet tag. Att ta sig ut i skogen och cykla för nöjets skull är såklart en fantastisk medicin, men ibland är det inte nog. Ett stort ljus i allt detta är min flickvän som jag nu haft den stora glädjen av att vara tillsammans med i cirka ett halvår! Hon och resten av familjen och därtill vänner stöttar alltid när det går lite tungt och motigt.

En kul sak är att jag idag hittade en kul sak i brevlådan! Senaste numret av Allt Om MTB. Förutom en hel del material som jag gjort så finner man även mig på omslaget av detta nummer. Jag och Cissi (min fantastiska flickvän) var ute i skogen och plåtade lite för någon månad sedan, jag skulle visa för en som då inte visste mycket om cykling men som nu håller på att bli lärd hur disciplinen enduro gick till 🙂 Lite kul att jag lyckades få in en av bilderna som omslag! Gissa om Cissi blev förvånad när jag skickade bilden nedan…

Till helgen är det dags för Åre Bike Festival i Åre! En kul tillställning med massor av roliga aktiviteter. Har lite bilstrul kvar innan jag kan komma på rull mot Jämtland men jag ser fram emot att få komma upp och träffa likasinnade cyklister och goda vänner! Vad det blir av tävlandet vet jag inte, som sagt så är suget och den mentala laddningen inte den bästa men jag vet att det kan släppa snabbt när hjälmen kommer på, greppar styret och köttar iväg på mysiga stigar! Det är vad jag tycker är FunFunFun!

Annons

19718448_10154453974020356_358249084_o 19885953_10154453973220356_2075347656_o

 

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.