Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Alternativa aktiviteter

Började dagen tidigt, som jag nämnt tidigare på bloggen är tidiga mornar bästa tiden för plaskande i simhallen. Hade lite lång startsträcka här hemma men efter en kopp kaffe var jag på benen och kutade med pannlampa till simhallen. Fick en bassäng för mig själv inledningsvis men snart kom de lite gäster och jag fick sluta näcka och ta på mig badbrallorna 😉 hehe..  Ett bra drunkningspass som avslutades med lite undervattensim. Har också hunnit skriva en del till cykeltidningen samt pillat med 3d-Tage, min 3d-skrivare som varit lite obstinat och inte överdrivet samarbetsvillig på sistone… Men nu funkar han igen! Listan över saker att skriva ut har växt så nu “går den varm” igen… Blev styrketräning nu på kvällen, snart kommer jag nog orka lyfta på vikter på stången 😉

symmetri2 IMG_1450_JesperAnderssonPhotography IMG_1441_JesperAnderssonPhotography

Annons
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.