Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Bloggtävling och Mässinfo till Sweden Bike Expo!

600-Logo-SwedenBikeExpo_utandatum

Snart är det dags. Idag är det två veckor kvar till dess att Sweden Bike Expo slår upp dörrarna på Stockholmsmässan. Tidningarna jag jobbar för, Cycling Plus och Allt om MTB är samarbetspartners och vi kommer såklart finnas på plats med en monter. Hur mycket och i vilken skepnad jag personligen kommer vara där är inte helt klart, vi håller just nu på att kika på en liten kul grej men än så länge är det inte klart om det går att genomföra. Men jag kan med stor glädje berätta att jag kommer få ställa ut en del fotografier i montern. Jag fick förfrågan om jag hade några bilder jag skulle vilja sätta upp och det är väl klart att man tar den chansen när den kommer. Tanken är att jag dessutom kanske skall kunna sälja en och annan bild. Fick också chansen att hålla en föreläsning i fotografering av cykel med där går gränsen! haha! Så i vår monter kommer du alltså inte bara kunna bläddra i tidningar utan även beskåda en del fotografier.

Här är ett litet smakprov.

JESPER_ANDERSSON_WALLPAPERDSC_4086_2

Ni kanske såg mina nya 3d printade fotoramar imorse? Inte… här kommer de igen! De skall användas för att hålla små skyltar intill de enorma bilderna jag fått framkallade.

Jesper_AnderssonDSC_8752

Jesper_AnderssonDSC_8751

En annan höjdpunkt på mässan som ni inte får missa är Gary Fisher, yes! Gary Fisher, lite av mountainbikens fader kommer dit! Men det finns massor av andra sevärda föreläsningar.

Några är

Renata Chlumska för er som gillar äventyr

Fredrik Ericsson från Toppfysik

Cyklande polisen

En som jag ska försöka hinna se är Emanuel Widmark om koststrategi, kan nog vara riktigt intressant!

Hela programmet hittar man här

Listan över utställare är lång och förutom cykel- och cykeltillbehörstillverkare harsåklart en del tävlingar så som t.ex. Lidingöloppet MTB, Tre Berg och UNT Bike weekend monter. Där finns också företag som sysslar med cykelresor och jag kan avslöja att man kommer kunna träffa Mattias “Skägget” Göransson i Shimanos monter! Bara det är ju värt ett besök!

Annons

JESPER_ANDERSSON_WALLPAPERDSC_5264

Öppettider

Fredag 18/3

12-19

Lördag 19/3

9-17

Söndag 20/3

9-16

 

Biljetter köper man här

TÄVLING!

Jag och tidningarna jag jobbar för, Cycling Plus och Allt om MTB vill väldigt gärna ha med just dig på mässan! Därför vill vi ge dig och fyra andra chansen att vinna två biljetter till mässan. Allt du behöver göra är att skicka ett mail till [email protected] med svaret på följande tre frågor, du har till midnatt på söndag på dig!

  1. Jag byter klubbtillhörighet till denna säsong, vilken klubb kommer jag att tävla för?
  2. Jag har också suverän sponsring från annat håll, vilken butik är det som hjälper mig numera?
  3. Slutligen är jag nyfiken på vad du ser fram emot mest på mässan?!

Maila svaret på dessa tre frågor till [email protected] senast smidnatt, söndagen den 6/3 så kan du vara en av fem som vinner två biljetter till mässan.

AoMTB_logo cyclingplus

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.