Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Cykelfritt och Comiccon

Det blev en helt cykelfri helg denna helg… Storebror kom på besök och vi passade på att hitta på lite kuligheter eftersom vi inte ses så ofta. Blev en sväng till Novemberkåsan igår och en sväng till Comiccon inne på Kistamässan idag. Imorgon bär det av till Madeira igen så snart blir det en hel del cykel igen 😉 Här kommer lite nostalgi och nörderi från Comiccon!

JAN_0427_JesperAnderssonPhotography JAN_0424_JesperAnderssonPhotography JAN_0423_JesperAnderssonPhotography JAN_0420_JesperAnderssonPhotography JAN_0409_JesperAnderssonPhotography JAN_0401_JesperAnderssonPhotography JAN_0389_JesperAnderssonPhotography JAN_0387_JesperAnderssonPhotography

Annons
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.