Svenska Cycling Plus
Annons
Annons

 

Ja då har man tagit sig från Sälen till Mora ännu en gång. Två gånger på skidor och nu blev det sjunde gången på tvåhjuling. Hade lite sparsamt med motivation till Vasan för några veckor sedan men sen uppstod ett sug efter Finnmarksturen och idag var jag laddad och det var kul även att långloppa. Självklart saknar jag stig. Man får lite perspektiv och en annan syn på xc och enduro när man inser att cykelvasan är vad många ser som mountainbike. Men huvudsaken är att man har kul och bara för att det finns aningen mer kluriga banor betyder ju inte det att alla tar sig längs vasabanan Problemfritt. Ja hängde med rätt bra i början, avancerade framåt när ljudet av låsta bromsar uppstod. Plötsligt var det en hög med cyklar och cyklister och jag fick ta en sväng ner i diket för att passera. Lyckades gasa ikapp men det kostade på och snart blev ja tvungen att vrida ner och släppa. Krigade på så gott det gick och kom i mål som 70:e gubbe. Bättre än förra året då ja kom in på plats 100. Jag gillar kluriga partier och det är på banor med mycket sånt jag är som starkast. Slätdrag är verkligen inte min grej även om jag de senaste åren förbättrat det trots att ja tränar mindre för sånt. Tränar inte för långlopp som ja gjorde förut men det funkar hyfsat ändå. Nu är ja hemma och inväntar mörkret. Hade klurat ut att Lindvallen skulle vara perfekt för lite stjärnfallsfotografering… Men när det regna i sidled insåg jag att det skulle bli svårt att se några stjärnfall;) har inte hittat någon bild från räjset så jag är så tråkig att ja skickar med en på tiderna, sorry. Hoppas kunna bjuda på stjärnfallsbilder imorgon;)image

Annons

min snabbaste vasatid och det med den hittils längsta banan, vet dock inte om den kanske va snabbare.. Spelar ingen större roll. Jag hade kul idag och benen gör ont, det är lycka det!

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.