Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Cyklande och julmarknad

Ännu en helg med en hel del distanstrampande. Har fått in några veckor nu med härlig träning, en fin variation av intensivt och lugnt. Idag blev det just ett lugnt pass då jag kände mig lite smått mör i kroppen. Efteråt blev det en sväng ner till julmarknaden här i Sigtuna, förstår inte vart allt folk kommer ifrån! Helt hysteriskt, ändå var jag inte där när det är som värst…

Har investerat i ett till kamerahus. Det är inte alltid man vill släpa med sig en stor och hyfsat otymplig systemkamera men man vill ändå ha lite bättre prestanda och möjligheter än i en kompaktkamera. Blev helt enkelt en kompakt systemkamera… Köpte till en adapter så att jag kan använda mina befintliga Nikonobjektiv, tror det kan bli riktigt bra.

En annan lite kul sak är att jag blev taggad i en bild på instagram. Gick in och kika och då hade en tjej från Sydkorea med inspiration från en kaffebild jag tagit ritat en teckning.. Världen har krympt!

Annons

DSC_0033_JesperAnderssonPhotography DSC_0032_JesperAnderssonPhotography DSC_0028_JesperAnderssonPhotography DSC_0113_JesperAnderssonPhotography DSC_0098_JesperAnderssonPhotography DSC_0089_JesperAnderssonPhotography DSC_0069_JesperAnderssonPhotography coffee15608583_10153923369660356_823927134_o

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.