Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Cyklande vikingar?!

Har varit lite mycket senaste dagarna men nu är det dags för ett inlägg! Min bil strular lite och då ja planerar lite bilåkande framöver blev ja plötsligt i behov av att låna en bil! Min suveräna sponsor Cykelhuset ställde upp och nu får ja åka finbil:) Blev därför en cykeltur till Upplands Väsby idag! Cyklade som många gånger förr förbi Rosersberg där ja hittade ett nytt fynd. Kolla in den här runstenen! Ser ni cykeln?! Tror vi får skriva om historieböckerna, vikingarna ägnade sig inte bara våld, plundring, mjöddrickande och runstensristnande… De var med största sannolikhet cyklister också! Snart midsommar, traditionsenligt blir det Järvsö! Kul på hjul!

image image image image

Annons
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.