Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Det finns massor av skoj här!

Är i Östersund och övningskör lite! Var ute på en fin upptäcktsfärd där jag hittade en hel del skojiga stigar. En köpare på en av mina tidigare cyklar som jag hållit kontakten med bor här i stan och idag blev jag inbjuden på en kopp kaffe! Cykelsverige är inte så stort. Imorgon blir det nog lite distans på xc-hojen och senare en sväng på endurohojen tillsammans med en uppflyttad Knivsta CK- cyklist 🙂 Lägger upp en liten film på mitt instagramkonto, jeppman88

IMG_3414_Jesper_Andersson IMG_3417_Jesper_Andersson

Annons
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.