Svenska Cycling Plus
Annons
Annons

Dagen började i dimmans mystik med ett lugnt 3,5 timmars pass på fina Bmc fourstroken. Mysigt i dimman som snart lättade och istället blev det fint med sol! Blev en del jobb nere i garaget kring lunch och senare på eftermiddagen drog jag upp till Clarity in Life där jag fick till ett riktigt bra gympass! Nu står jag och rostar kaffe här i Kaffeverkstan. Har fått in en böna på prov från Rwanda som jag ska testa att rosta, koppa och se om det är något att jobba vidare på! Oslagbar doft!

image image image image image

Annons
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.