Svenska Cycling Plus
Annons
Annons

image

Ännu en sån där produktiv dag kan skrivas in i historieböckerna. Vaknade på tok för tidigt men gick upp och började jobba undan lite kontorsprylar. Införskaffa en trimmer igår så innan klockan slog 8 hade jag trimmat hela halva trädgården. Tig sedan cykeln till Märsta och min glasögonsponsor Xross. Hämtade lite prylar och Köttade hemåt. Drog sedan iväg på lite kyrkklockejobb, hem och sadla om till cykel och hann med 2,5 timme cykel med Cykelhuset innan solen gick ner… Ful rulle!

Annons
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.