Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

En dag i Flottsbro :)

Var ute och trampade här i Sigtuna för några veckor sedan när jag plötsligt fick syn på en endurocykel med tillhörande cyklist! Var tvungen att haffa cyklisten och fråga va fan han höll på med och varför vi inte gjorde det tillsammans 😉 haha! Finns ju inte extremt många som cyklar här i Sigtuna än färre som cyklar på endurocyklar… Men nu har jag hittat en och idag var vi in till Flottsbro. Lite konstigt egentligen, backen ligger knappt en timme bort men det här var ändå första gången som jag åkte dit för att cykla, bortsett från Enduro Sweden Series förra säsongen. Riktigt kul att få köra lite liftburen cykling, kul också att få lufta endurohojen ordentligt. Körde dessutom några av de sträckor som gick på mer naturlig stig i skogen så det blev en härlig blandning. Jag hade goprokameran på hjälmen och så här fint är det i Flottsbro:

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=ogwLGORQCW0&w=1280&h=720]

Annons
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.