Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Första solhälsningen!

Det blev en tidig morgon med lite stjärnskådning från balkongen, är man vaken är det lika bra att göra nå vettigt av tiden än att bara ligga kvar och vänta på att de andra ska vakna. En underbar frulle här på Apolloanläggningen “La Pared” och sedan ut på hojarna för första cykeldagen som nu är avverkad. Det blev en tur norrut på asfalt och en del upp och ner i bergen! Skönt väder med en hel del sol men också lite moln, vilket inte kändes helt fel! Solen tar bra och jag har lagt grunden för en fantastiskt vacker hjälmbränna… Vita band strax framför öronen. I slutet av rundan drog jag, Friberg och Sparr iväg en sväng för lite stigcyklande! Det kommer bli mer av det! Hittade en del riktigt roliga bitar!

DSC_0786_JesperAnderssonPhotography DSC_0796_JesperAnderssonPhotography DSC_0806_JesperAnderssonPhotography DSC_0830_JesperAnderssonPhotography DSC_0844_JesperAnderssonPhotography DSC_0865_JesperAnderssonPhotography_1 DSC_0880_JesperAnderssonPhotography JAN_5384_JesperAnderssonPhotography JAN_5386_JesperAnderssonPhotography JAN_5390_JesperAnderssonPhotography JAN_5400_JesperAnderssonPhotography JAN_5405_JesperAnderssonPhotography JAN_5406

Annons
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.