Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Från norra kusten

Ett litet avbrott i bloggandet, inte av lathet utan för att det varit fullt upp hela tiden de senaste dagarna. Gårdagen var aningen hektisk då jag anslöt med en grupp spanska endurocyklister. Snacka om att man har lite olika syn på effektivitet…. Det blev en låååång dag. Nu är jag och Pedro på plats på norra sidan av ön där Mountain bike Madeira meeting kommer att ha sitt säte. Pedro är iväg och guidar och jag passade på att träna lite och sedan fotografera. Apropå fotografera så var vi iväg och plåtade lite på ett tokigt häftigt ställe i förrgår! Slänger med en bild där ifrån, det finns några riktigt grymma bilder men ja ska låta dem svalna lite innan jag publicerar. Skål!

image image image image image image image

Annons

image

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.