Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Full fart på Lida Loop

Ja det blev ju så att jag kom iväg på ett långlopp ändå. Det är inte så att jag har något emot långlopp egentligen utan det är snarare det faktum att banorna blivit tråkigt enkla rent tekniskt med ett förhållande mellan grusväg och kul stig som inte roar mig.. Men Lida Loop är ju faktiskt en långloppsbana som har en hel del roliga partier, det är inte så långt hemifrån och då min gamla sponsor Tyresö Cykelmagasin som dessutom var med och sponsrade hela eventet var så snälla att hjälpa mig med en startplats så var det bara att köra! Åkte dit och hade egentligen bara ambitionen att ha kul på hjul. Tänkte att det nog skulle gå rätt långsamt då jag inte tränat för långlopp men så blev det inte. Hade överraskande bra fart i benen och hängde med och körde ifrån en del cyklister jag inte brukar kunna hänga på! Hade en kul dag och det var kul att träffa långloppsfamiljen igen! Så mycket trevligt och glatt folk. Riktigt kul också att hela familjen med Mor, Far, Bror och även Moster var på plats och heja! Tack för suverän hjälp och tack till alla er som stod och hejade på längs banan! Ja försökte tacka er glada hejarop genom att tuta med pingvinen!  På eftermiddagen blev det lite lekstuga med radiostyrd bil, har tagit lite busiga bilder men de kommer under veckan;) Nu blir det Formel 1 för hela slanten! Braaaaaaap!

image

Annons
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.