Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Full rulle och fotojobb!!

En lite annorlunda helg helt klart! Gick upp tidigt i lördags morse, hoppade in i en bil packad med kamerautrustning och rullade först till Stockholm där jag plockade upp en Kaffe-Foto-Cykel-Nördkompis. Sedan började en låång bilresa, ner till Bästkusten och Göteborg. Väl där var det fotografering som stod på agendan, vet inte riktigt hur känsligt det är så jag vill inte avslöja mer än att det var cyklister som plåtades. Hoppas kunna få visa en och annan bild framöver men än så länge får jag visa bilder på västkusten, min Kaffe-Foto-Cykel-Nördkompis – Patrik och kameraporr! Jag fick till och med chansen att ta en bild med en riktig Hasselbladare, vilken känsla! Har man inte tittat i sökaren på en Hasselbladare så är det helt klart något att sätta upp på sin “Att-göra-Lista”. Det är helt magiskt vackert!

Det blev såklart en minst lika lång färd i bilen på vägen hem och det blev verkligen ett heldagsprojekt. Idag var tanken att köra distanspass men jag kände inte överdrivet mycket för det så det blev lite skoj cykling istället. Ibland finns benen men huvudet saknas, idag var det en sådan dag. Rullade lite stigar, hoppade, lekte och tänkte inte på träning för fem öre.. Blev även säsongens första sväng på discgolfbanan, tror jag träffade i stort sett allt förutom den där nedrans korgen. Ge den där banan några år till så kommer det snart vara kalhygge till följd av alla felkastade discar! haha!

Jesper_AnderssonDSC_0018 Jesper_AnderssonDSC_0019 Jesper_AnderssonDSC_0023 Jesper_AnderssonDSC_933312255184_10153276535505356_1736181765_o

Annons

12722521_10153276534625356_1354289352_omorgan

 

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.