Svenska Cycling Plus
Annons
Annons

Det där med att vila och ta det lugnt är inte riktigt min kopp kaffe. Just nu dricker jag en grymt god böna från Kenya, det är min kopp kaffe 😉 Jag sov som en klubbad säl och vaknade inte fören vid 8! Var tvungen att få en statusuppdatering på axeln så jag stack ut på en lugn liten runda. Så länge jag cyklar som folk funkar det faktiskt förvånansvärt bra, jag kan ju knappt lyfta armen men nu när jag kan vila den på styret så funkar det bra! Dock kommer jag få ta det rätt piano några dagar till tror jag, tyckte jag kunde prova att bunnyjumpa, det tyckte inte axeln. Men i stort jävligt glada nyheter!

Jesper_AnderssonIMG_2744 Jesper_AnderssonIMG_2740 Jesper_AnderssonIMG_2737 Jesper_AnderssonIMG_2736

Annons
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.