Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Göteburgare på bästkusten

Känns som att hela dagen sprungit ifrån mig men faktum är att jag hunnit med massor av ärenden! Lämnat två utskrivna bilder, drog förbi Cykelhuset och hämtade lite prylar, levererat några 3d-printade prylar, lämnat 20 påsar kaffe, sålt ett kameraobjektiv samt tagit mig ner till Göteborg där helgen kommer spenderas! Kom fram till min gamla sponsor av Pedrosprodukter som är så snäll och låter mig bo här:) Kommer bli en kanonhelg, blev bjuden på himmelskt goda Göteburgare, en burgare i Göteborgsområdet borde väl heta så. Imorgon blir det provkörning av sträckorna! Ska försöka plåta lite, har precis fått hem en ny glugg! Någon som kan gissa vad det är för glugg utifrån att kika på dessa två bilder? 😀 Trevlig helg på er!

JAN_2435_Jesper_Andersson_1 JAN_2443_Jesper_Andersson_1

Annons
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.