Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Hårdträning i vacker miljö!

Det rullar på här nere, i dubbel bemärkelse! Fantastiska dagar med underbar cykling i magiskt väder. Kanske låter som en förfinad version av verkligheten men vi har det tokigt bra här nere! Tar mycket bilder och tiden räcker inte riktigt till att få upp dem på daglig basis… men så kan det va helt enkelt!

JAN_9379_JesperAnderssonPhotography JAN_9314_JesperAnderssonPhotography IMG_2228_JesperAnderssonPhotography IMG_2178_JesperAnderssonPhotography IMG_2156_JesperAnderssonPhotography IMG_2174_JesperAnderssonPhotography JAN_9307_JesperAnderssonPhotography JAN_9305_JesperAnderssonPhotography JAN_9210_JesperAnderssonPhotography JAN_9093_JesperAnderssonPhotography JAN_9087_JesperAnderssonPhotography DSC_2176_JesperAnderssonPhotography DSC_2216_JesperAnderssonPhotography JAN_8997_JesperAnderssonPhotography

Annons
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

1 kommentar

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.