Svenska Cycling Plus
Annons
Annons

Efter några timmars jobbplanerande och fotojobbande kom jag ut på en go sväng på endurohojen. Rullade till Cykelhuset i Upplands Väsby, min suveräna sponsor! Där plockade jag upp ett nytt ryggskydd jag ska ha när jag köttar på utför. Testade det på hemvägen, inte fullt ut dock… Men det satt skönt och jag hoppas och tror att det ska göra en skillnad om jag skrotar. Det blev en hektisk eftermiddag får jag först fick göra en utryckning till en kyrkklocka som stannat plus att jag var in till Kameradoktorn där jag investerade i ännu en kamerapryl… Ska ner och plåta en del på EM och då vill jag snabbt som vinden kunna byta mellan två objektiv… Så jag slog till på ett beggat kamerahus;) Hem i full fart, vilket är typ 15 km/h på stora delar av E4:an. Bytte snabbt om till xc hojen och drog till Märsta i ett snabbt ärende, hem och bytte om till golfdiscare och hann en runda discgolf innan solen gick ner.. Hej och hå! Några bilder från igår också när jag var ute och cykla med Knivsta i Lunsen, strax söder om Uppsala.

image

Annons

imageimageimage

 

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.