Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Husförsäljning…

Gröna fingrar? Nja, det är snarare årstid för smått blåaktiga fingrar! Konstaterade för ett tag sedan att det var lite halvknepigt att hinna med livet som växthusbonde… så idag har jag plockat ner och sålt ett hus;) Blev också höstens första pass tillsammans med MIA som fått sällskap av en pingvin! Började lite lagom hårt, dödslängtanslösa pass är också pass;) trevlig helg!

IMG_2310IMG_2306

Annons
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.