Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Kalenderkafferostning!

En dag med full rulle! Vaknade tidigt och skrev klart det sista på en artikel innan jag påbörjade dagens kafferostande. Nu kanske det låter som att jag rostar kaffe på daglig basis men riktigt så bra är det inte. Rostar lite efter beställning och när jag känner för det. Blev tillfrågad om jag vill vara med och bidra till Cycling Plus julkalender så lite kaffe dit och sen några små beställningar. Men det blev påsar över så passa på att slå till på en trevlig julklapp! En påse hantverk! Skicka ett mail till [email protected] !

Fick ett samtal under rostningen och efter en liten lugn sväng på hojen i fina vädret drog jag ut på akut kyrkklockejobb! Hunnit med mycket med andra ord!

Här är länken till Cycling plus julkalender där ni kan vinna mitt kaffe, missa in det!

Annons

JAN_4682_JesperAnderssonPhotography DSC_5238_JesperAnderssonPhotography_JesperAnderssonPhotography

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.