Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Kullerstensklättring

Ännu en kul dag i Flandern. Idag körde vi några av de klassiska stigningarna från Flandern runt. Paterberg, Oude Kwaremont och Koppenberg avverkades där framförallt den sista var helt brutal! Åkte dit på eftermiddagen för att plåta och det blev många bra bilder, delar med mig av några:) nu avnjuter vi lite eldad mat! Imorgon står det Paris Roubaix på schemat!

image image

Annons

Foto på mitt barnsliga lek: Anton Persson image image image image

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.