Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

License to drill…

Lite James Bond inspirerad rubrik som jag kom på efter några timmars borrande. Gjorde ett avbrott för en sväng upp till Clarity in Life här i Sigtuna. Grymt skönt att kunna göra så, ett tag var jag helt själv på gymmet och jag kunde pusta och frusta hur som helst under tiden jag jonglerade med skivstången. En sväng till Märsta innan jag återgick till kapande, borrande och gängande. Rätt kul faktiskt. Det är kyrkklockerelaterade prylar jag pillat med. Det börjar med ett vanligt och simpelt vinkeljärn och efter lite bearbetning har man en del av en mekanisk konstruktion! När delarna kommer tillbaka från pulverlackning ser de dessutom väldigt prydliga ut! Fascinerande!

På kvällskvisten blev det en lugn löprunda mest för att röra lite på fläsket, få lite friskluft.

image image

Annons

 

IMG_7574

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.