Svenska Cycling Plus
Annons
Annons

Idag var jag och plockade upp ett efterlängtat paket från Bussgods. Jag har länge gått och drömt om riktigt bra ljus till kameran, solen i all ära men det här är något i hästväg! Dagens något för tidiga födelsedagspresent innehöll Elinchromblixtar med diverse läckerheter. Stativ för lamporna, softboxar, en ringblixt, paraply och så ett batteriaggregat eller vad det kan tänkas heta. Det fiffiga med det här är att jag kan få med mig studioljus ut på fältet. Har än så länge bara hunnit få upp prylarna i vardagsrummet och sett till att det fungerar men redan i det här skedet kan jag konstatera att det här kommer kunna lyfta fotograferandet en hel del! Det blir en enorm skillnad bara man får på en softbox på ljuskällorna! SÅ JÄVLA ivrig, vill bara ut och plåta plåta plåta!!! Tro fan att det regnar nu!

JAN_1459

Annons

 

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.