Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Med guide och kamera i vårsolen

Gårdagen bjöd på ett hyfsat långt pass så idag fick det lov att bli en kortare sväng. Tog det lugnt på morgonen och rullade inte iväg fören strax efter nio på min BMC Fourstroke bort mot Knivsta. Mötte upp en Knivstacyklist och fick sedan suverän guidning på hans egen hemmasnickrade bana. En riktigt rolig bana med jag vet inte hur många svängar?! Undra om man kan debitera guiden för ett nytt styrlager? Trädstam – sväng, stubbe – sväng, sten och trädstam – sväng! Magiskt före där spåret antingen bestod av packat snö eller barmark. Inte ett stänk! Efter två varv av konstant guidning på den ungefär 20 minuter långa banan kände jag mig hyfsat nöjd och rullade lugnt tillbaka mot Sigtuna. Solen, värmen och våren stod som spön i backen så jag slängde på mig kameran och tog en promenad! Imorgon blir det någon lugnare aktivitet, ska pilla lite med ett projekt jag håller på med…

Jesper_Andersson_wallpaperFUBA4635.JPEG IMG_7791

Folk har blivit åksjuka för mindre… Tack för guidningen Holkedahl!

Annons

DSC_8557 DSC_8546 DSC_8528

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.