Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Med systemkamera i bikeparken

Jag fortsätter ha lite otur, vet inte om jag inte inser mina begränsningar, laddar för hårt, är dålig på att cykla eller bara har lite otur men jag “var i backen” en sväng idag igen… börjar ledsna lite på allt skrotande nu. Får vara nog nu tycker jag! Var ner på byn och investerade i ett par armbågsskydd, lite för sent men rent statistiskt sett kan de komma till nytta snart igen.. Nu ska jag inte deppa ihop, när det var dags för sista liftåket tog jag med kameran och ägnade sedan någon timme i lederna tillsammans med Annie Söderberg. Blev till och med på bild själv, riktigt kul med blixtfotografering, det tar lite tid att justera in allt men när man får till det.. åhhh!

JAN_8315_JesperAnderssonPhotography JAN_8316_JesperAnderssonPhotography JAN_8317_JesperAnderssonPhotography

Annons

JAN_8067_JesperAnderssonPhotography JAN_8072_JesperAnderssonPhotography JAN_8091_JesperAnderssonPhotography JAN_8113 JAN_8129_JesperAnderssonPhotography JAN_8149_JesperAnderssonPhotography JAN_8175_JesperAnderssonPhotography JAN_8186_JesperAnderssonPhotography JAN_8239_JesperAnderssonPhotography JAN_8301_JesperAnderssonPhotography JAN_8334_JesperAnderssonPhotography JAN_8340_JesperAnderssonPhotography

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.