Svenska Cycling Plus
Annons
Annons

Nu har ni en kvart på er att få fram fredagsmyset och ratta in rätt frekvens på tv apparaterna! 1830 svensk tid börjar de sända Redbull rampage på Redbull tv!

Vinkla antennen västerut och ratta in följande frekvens:

http://www.redbull.tv/live/AP-1M77N5KZ92111/red-bull-rampage

Har tagit det hyfsat lugnt idag, förutom att avverka halva trädgården och cykla en sväng. Imorgon blir det lite räjsande på xc hojen! Skickar med en bild från Madeira på ett RedBullinspirerat konststycke jag satte ihop;) IMG_0239

Annons

och en från Martin Söderström dual vi körde i Uppsala.

IMG_2011

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.