Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Nalkas cupavslutning!

Tillbaka till ett lagom kallt Sverige! Var ut en sväng på Kermit idag och provkörde banan där avslutningen av 2016 års upplaga av Norrort Lightbulb kommer äga rum. En del av stigarna är helt snöfria, på andra ligger ett tunt lager. Över lag så är det väldigt fint fäste och jag tror det kommer bli kulcyklat! Har fixat med glögg, pepparkakor och min kära mor och hennes Hyttnäs catering har bakat lussebullar! Imorgon är sista chansen för i år. Jag har ju fått fram många fina priser som ska lottas ut bland deltagarna! Startplatser till lidingöloppet mtb, prenumerationer till Allt om mtb och en riktigt fin lampa från Lupine genom Sveadiesel! För att inte tala om kaffe från mitt egna Kaffeverkstan! Haha! Jag är på plats 18:00, anmälan kring 18:30 provkörning ett varv och sedan start 19:00. Föranmäl dig genom att swisha 20:- till 0733187446 och skriv namn och klass. Tror det blir 5 respektive 3 varv. Knappar man in hällsbovägen 1 i Sigtuna kommer man se marschallerna ja ställer ut som landningsljus:)

IMG_2820 IMG_2819 IMG_2817 IMG_2818 Snapseed

Annons
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.