Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Nedrans skitväder…

image

“Det finns inga dåliga väder”… Jo! Det finns dåliga väder. Dagens väder är ett rätt bra exempel på det. Gick upp hyfsat tidigt, hade packat bilen full med allt! Cykel, kamerautrustningen, kyrkklockejobbsprylar, träningskläder osv! Hyfsat planenligt åkte jag genom snöslask till Skara, ca 3:45 timmar bort. Tillbringade dagen med att serva kyrkklockor, gick bra, det var iofs skönt med temperaturen för jag frös knappt någonting:) Sen var planen att åka iväg på ett kul jobb för Cycling Plus och kanske framförallt systertidningen Allt om Mtb. Ett jobb som skulle innefatta både cykla de och fotograferande.. Men det fick ställas in på grund av det “inte dåliga vädret” haha. Jag är inte bitter men jag hade sett fram emot det jobbet. Så istället åkte jag hem. 14,5 timmar jobb med bland annat 72 mil i skåpbil… Vilka som vann biljetterna till mässan lovar jag att återkomma med imorgon. Nu släcker jag lampan för idag…

Annons
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.