Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Norrort Lightbulb på g!

Har ni sett?! Det är mörkt på eftermiddagarna! Jag har tack vare ett företag vid namn Sveadiesel som jag snubblade på lyckats få möjligheten att testa ett par Lupinelampor. En “Betty” jag har på styret, en “Piko” till hjälmen och ett spännande bakljus. Var ut på första turen ikväll för att testa lamporna inför morgondagens stora händelse! Imorgon drar vi igång Norrort Lightbulb 2016!

Lite information som jag varit lat nog att kopiera direkt från Facebooksidan!

Annons
Kom vid 18-18.15 och anmäl dig, testa banan 18.30 och racet startar 19.00.
För ungdomar och nybörjare finns en klass, “Halvljus” som kör 2 varv på banan. För övriga gäller “Helljus” klassen, med en racetid på c:a 1 timme, m a o 5 varv på den torra och snabba banan.
 
Parkering antingen vid Österåkers kyrka, eller på vägen till Österåkers anstalten. Anmälan görs uppe vid bommen/grusvägen där man kör in till anstaltsbanan, 100 m efter infarten till Anstalten.
Inga nummerlappar, ingen riktig tidtagning, bara race och placering räknas.
 
Nytt för i år är att ni kan föranmäla er och betala genom Swish. Skriv namn och klass och betala 20:- till 0733187446 (Jesper Andersson) så sparar vi förhoppningsvis lite tid på plats. För att vara med i utlottningen av startplatserna till Lidingöloppet kommer ni kunna skriva ner era emailadresser innan eller efter racet. Ett krav om man vill vara med i utlottningen.
 
Jag vill också meddela att Sveadiesel även går in och sponsrar cupen med ett minst sagt lysande pris… De kommer att lotta ut en Lupine Piko bland er som deltar i samtliga race. Jag testade som sagt en idag och med en sådan på hjälmen har man mobilt dagsljus med sig!

JAN_8041_JesperAnderssonPhotography

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.