Svenska Cycling Plus
Annons
Annons

En kanondag som började redan 0630 i simhallen. Drygt en timme och 3000 meter senare åkte jag på ett minst sagt lysande möte… jag ska berätta mer om detta framöver men suger lite på den karamellen. Kan avslöja att det har med tokigt imponerande lysande prylar och cykel att göra, måste bara fixa lite bilder. Var också förbi Cykelhuset , min fantastiska sponsor som idag lät mig plocka upp nästa säsongs endurovrålåk! Har inte provkört mycket mer än vad som syns på bilden nedan… men jag tror det här kan bli grymt bra! Nu vill jag iväg och busa! Man kanske skulle dra till Järvsö i helgen?!! Missa inte Norrort Lightbulb på torsdag! IMG_2070 IMG_2072

Annons
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.