Svenska Cycling Plus
Annons
Annons

Först ska ja dela med mig av några fina bilder från helgens räjsande på Borlänge Tour! Det är kul med blixtfotografering, jag skjuter själv rätt ofta med blixt när jag plåtar cykel och det är en helt annan värld än utan… De här bilderna tog Jakub Sarotas far som jag inte är helt säker på vad han heter men det gick bra med att Jakub fick äran;) haha!

image image image

Idag kom jag hem efter två dagar jobb i Dalarna. Magknaset höll i sig under gårdagen så idag fick det bli ett kul-på-hjul-pass tillsammans med Morgan. Så som rubriken syftar på hittade jag en ny lekplats. Eller egentligen har jag varit där och cyklat för många många år sedan. På den tiden jag hade v-bromsar och vägde över 80 pannor… Det är hyfsat kuperat och således finns det även lite kul utför. Var bara där som hastigast men det ställer har potential. Tror man kan få till både en bana med xc karaktär att träna på samt slingor för endurohojen. Hittade en tokigt brant nedfart idag jag testade. Morgan filmade, tyvärr kan ja inte få upp filmen här men kika gärna på mitt instagramkonto jeppman88 ! Ska spana in det området lite mer och även ta lite bilder att visa när tiden samarbetar lite bättre än vad den för tillfället behagar att göra.

Annons

ställde Morgan mot väggen idag… Hehe, värmer upp med Göteborgshumor inför helgen som kommer…

image

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.