Svenska Cycling Plus
Annons
Annons

Det blev ju en liten krock med ett träd igår… Haverikommissionen har lagt ned utredningen då det uppenbart var ett nedrans träd som stod i vägen för min axel. Jag har film på det från gopron som satt på hjälmen men det är inte mycket att se. På rekomendationer från flera håll tog jag mig till sjukan och fick axeln röntgad. Allt är helt där inne men jag får nog ta det lite piano ett par dagar. Inte så mycket fjärilsim, armhävningstävlande eller annat som kräver en del av axeln. Ser biffig ut även om det kanske inte är något att föreslå kroppsbyggare då musklerna inte är särskilt väldefinierade. Det är också en variant om man inte vill åka utomlands för att få färg, även om blått, grönt, gult och rött kanske inte är färger solstolspressare föredrar. Så vila idag, istället har jag varit ute och gått och plåtat lite annat än cyklister. Ha en fortsatt trevlig kväll!

Jesper_AnderssonDSC_2348 Jesper_AnderssonDSC_2355 Jesper_AnderssonDSC_2353 Jesper_AnderssonDSC_2342 Jesper_AnderssonDSC_2303 Jesper_AnderssonDSC_2302 Jesper_AnderssonDSC_2300 DSC_2329 DSC_2306

Annons
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.