Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Omslag och fotodrömmar

Funderingar, drömmar, mål och tankar… ja ni vet sådana där stora ord som är väldigt kul men samtidigt lite läskiga. Som många av er troligen redan vet så har jag ett överskott på idéer, jag är den typen av människa som hela tiden vill att det skall hända något nytt. Jag har sannolikt någon oupptäckt sjukdom som snart kommer att få min hjärna att explodera av idéer. Vissa intressen har suttit i längre än andra, ett sådant är fotografering. Jag har alltid haft en viss fascination för bild och har alltid gillat att fotografera. En liten dröm som växte fram i och med att också fotointresset blev större var att få mina bilder publicerade. Mitt arbete för Cycling Plus och Allt om Mtb såg till att denna dröm uppfylldes. Snart kunde jag boka av ännu en dröm, den om att kunna få betalt för en bild! Det var något magiskt över att kunna skicka en faktura från min egna enskilda firma på bilder jag tagit! Plötsligt uppskattades bilderna tillräckligt för att kunna pryda ett omslag, en stor milstolpe för mig och något jag känner mig stolt över! Idag landade nya numret av Cycling Plus i brevlådan och det är med stor glädje jag kan räkna det här som mitt sjunde omslag!Tidning

Nu kommer vi till lite nya drömmar och mål. Jag vill fotografera mer! Det jag gör uppskattas redan av en del och jag tror att om jag lägger lite mer energi på det här så tror jag att en dröm om att en dag till stor del kunna försörja mig på fotograferingen inte är helt och hållet omöjlig. Och vad är det värsta som skulle kunna hända? Nu är det inte så att jag ska låta alla bollar jag för tillfället har i luften falla till marken. Det här är något mer långsiktigt än så. Men det är en dröm som jag tänker ge en ärlig chans.

Och faktum är att jag redan har börjat jobba mot den här drömmen eller om man vill kalla det ett mål. Jag håller på att pilla med en ny hemsida tillägnad bara fotograferandet där man kommer finna en portfolio, kontaktuppgifter och lite andra godsaker. Den är inte klar ännu men jag återkommer så fort den ligger uppe. Jag har också en annan kul sak kopplat till mitt fotograferande som jag håller lite på! Men det kommer mer om det inom en snar framtid!

Jag vill passa på att lyfta fram inte bara omslaget på nya Cycling Plus utan även dess innehåll som är extremt läsvärt! Där kan du bland annat läsa om det racertest redaktören Anton Persson och jag gjorde på Fuerteventura för några veckor sedan där jag framförallt stod för cyklande och fotograferande. Har inte skrivit mycket i det här numret men längst bak hittar ni den stående punkten Jeppman bakar där jag till detta nummer gjort tokigt goda våfflor, lagom till våffeldagen som kommer inom en snar framtid! Njut av trevlig läsning och fina bilder!

Jesper_Andersson_wallpaperDSC_7171

Annons

Och har ni något ni vill ha plåtat så når ni mig på [email protected] tills vidare! Jag är hungrig på att lära mig mer och att få plåta olika typer av motiv är en stor och tokigt rolig utmaning!

Slutligen en skiss på hur en del av bilderna kommer märkas framöver.

jesperanderssonphotographyjesperanderssonphotography_demo

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.