Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

På plats på La Pared

Vi har nu kommit på plats nere på Fuerteventura och Apollos anläggning La Pared. Jag, Matthias Wengelin, Henrik Sparr, Calle Friberg och Lisa Nordén är här för att träna och spana in läget, och för min del en hel del fotograferande såklart!! 😀 Cyklarna är monterade, vi har spanat in och ätit av den grymma middagsbuffén, imorgon då blir det trampa! Håll utkik, hoppas kunna sprida lite inspiration och glädje med bilder från några dagar av härligt trampande!

JAN_5352_JesperAnderssonPhotography JAN_5355_JesperAnderssonPhotography JAN_5357_JesperAnderssonPhotography JAN_5363_JesperAnderssonPhotography JAN_5365_JesperAnderssonPhotography JAN_5370_JesperAnderssonPhotography JAN_5372_JesperAnderssonPhotography

Annons
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.