Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Plötsligt slut på påsken?

Hade en grymt bra dag igår, tokigt fint väder, några av de bästa stigar jag någonsin kört och grym guidning. Vi började som en större grupp men sedan delade vi upp och tillsammans med två andra erfarna cyklister blev det lite högre tempo. Jävligt kul, låg och pressade varandra lite lagom. Idag mötte jag upp en större grupp med hyfsat erfarna cyklister, några bättre än andra men alla var lokala cyklister. Fick möjligheten att köra några riktiga godbitar. Återigen inget som passar en cross countrycykel men tror nog jag körde den roligaste stigen jag någonsin kört… fram till ett plötsligt slut. Det blev en liten vurpa, eller en rätt brutal krock. Rätt fånigt faktiskt då jag innan körde dropp, en del hopp, stenkistor och en hel del efter svenska mått mätt brutala stigar. Men det som fick mig att gå omkull var en ränna till viss del gjord av vatten men sannolikt som ett resultat av att de kört med “motordrivna endurocyklar”. Plötsligt började det ta i mot kanten av spåret och det blev en hyfsat klassisk omkullkörning, det tråkiga var att någon hade ställt ett träd precis där min axel skulle passera och jag klippte stammen 31 km/h enligt min Garmin. Pang sa det och ont gjorde det, riktigt ont! Jesper_AnderssonDSC_2268 Jesper_AnderssonDSC_1819 Jesper_AnderssonDSC_1958 Fullpatte DSC_2155 Jesper_AnderssonDSC_1715 Jesper_AnderssonDSC_2063 Jesper_AnderssonDSC_1733 Jesper_AnderssonDSC_2280 Jesper_AnderssonDSC_2268_1 Jesper_AnderssonDSC_2263 Jesper_AnderssonDSC_2248 Jesper_AnderssonDSC_2198 Jesper_AnderssonDSC_2167 Jesper_AnderssonDSC_2166 Jesper_AnderssonDSC_2152 Jesper_AnderssonDSC_2133 Jesper_AnderssonDSC_2130 Jesper_AnderssonDSC_2117 Jesper_AnderssonDSC_2094 Jesper_AnderssonDSC_2090 Jesper_AnderssonDSC_2087

Annons
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.