Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Prototypverkstad…

Inledde dagen med ett distanspass på Stumpjumpern. Kanske inte den roligaste typen av pass, särskilt inte när man cyklar med vinterskor…men med lite podcast i öronen blir det rätt trevligt. Var förbi på födelsedagskalas också! Ingen fiskedamm, istället blev jag offer för några ungar som listade ut att jag är kittlig. Väl hemma spårade det ur, som så många gånger förr… Det har blivit tradition med lite roligare pepparkakshusbyggen. Vet inte om jag gått lite för långt nu? Får se om det blir av, var ett helvette att få ihop kartong-prototypen, lär gå åt en del deg också.. kanske får gå tillbaka i prototypverkstan och tänka om. Risken är att jag blir ovän med resten av familjen för att jag tar upp alla plåtar… och all deg 😉 hahah!

JAN_4075_JesperAnderssonPhotography_1 views-all-f641-livery 15302294_10153877016465356_1297509898_o

Annons
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.