Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Reservdelar och bikepark

Nya fälgen till bakhjulet landade i Åre igår kväll och i morse blev det hjulverkstad. Med ny fälg och nyStans’at däck for jag iväg till Åre och har sedan tillbringat dagen i Bikeparken. En riktigt bra bikepark som har det mesta. Nu är det inte många dagar kvar till endurot här uppe! Ska bli väldigt skoj, man börjar se spår av vart lederna kan komma att gå och jag tror det kan bli bra. Hoppas att vi får lite väder, idag var det kanonväder, sol, moln men regnet höll sig undan. Det var till och med så skönt på eftermiddagen att jag smällde igång grillen och läste lite ur en bok till ljuva toner av Pink Floyd! Kanondag!

IMG_3582_Jesper_Andersson IMG_3556_Jesper_Andersson_Jesper_Andersson IMG_3561_Jesper_Andersson_Jesper_Andersson IMG_3569_Jesper_Andersson_Jesper_Andersson IMG_3584_Jesper_Andersson_Jesper_Andersson

Annons
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.