Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Så tokigt kul att jobba!

Det är helg och idag kände jag mig tokigt laddad att få jobba lite!? Vad är det för jobb som kan få en att känna så? Testförare hos Ferrari? Nej, det här är bättre! Idag hade vi arbetsdag med Knivsta CK’s på deras otroligt fina mountainbikebana. Banan används dagligen av glada cyklister, det blir såklart ett visst slitage och det krävs helt enkelt att man fixar lite med banan för att den ska förbli så fin som den är. Det här är något jag saknat, att skotta, bygga, såga och slita lite tillsammans med likasinnade. Och det bästa av allt är att när man gör det där tillsammans med de andra mycket trevliga klubbmedlemmarna är det helt ok! Knivsta CK har ett imponerande stöd från kommunen och det är skönt att kunna bygga en vall utan att man begår ett brott, haha! Det blev bland annat vallbygge på tre ställen. Efter byggandet tog jag hojen och körde fyra varv på Sixtenloppetbanan och får det bara komma lite fukt på de nybyggda prylarna kommer de att bli kanon! Apropå Sixtenloppet! Knivsta CK arrangerar söndagen den 2/10 Sixtenloppet. Ett lite annorlunda mountainbikelopp till minne av “Sixten”, klubbens grundare som gick bort 2013. Ett roligt upplägg där man kör flest varv på tre timmar. Anmälan sker på plats och det kostar inte mer än 80:-!!! Tre timmar svinkul cykling för åttio riksdaler. Mer information om loppet hittar du på denna länk.

Snart är det höst och mörkret är på G…Vet ni vad det betyder 😉

Ser det inte kul ut så säg…

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=_VtK9VaEhu4&w=560&h=315]

Processed with Snapseed.

Annons

Fil 002.jpeg_JesperAnderssonPhotography

Processed with Snapseed.

Fil 001.jpeg_JesperAnderssonPhotography Fil 000 (1).jpeg_JesperAnderssonPhotographyFil 005.jpeg_JesperAnderssonPhotography

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.