Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Sådant man saknat!

Dagens tema, sådant man saknat och saknar! Efter många år av singelliv är det fantastiskt kul att ha sällskap igen! Då vi bor en bit ifrån varandra får man chansen att sakna varandra en skvätt, men i helgen var hon här och det blev lite annat än cykel och återhämta sig från cykel på schemat. Andra saker man saknat, också på temat kärlek är semlan. Eller nuförtiden får man knappast chansen att sakna den… men idag är det i alla fall fettisdagen och då plockar jag fram två bilder på de mest fantastiska semlor jag någonsin bakat – KÄRLEK! Slutligen så kan jag bara konstatera att jag saknar tävlingssäsongen, anmälde mig till första racet i Enduro Sweden Series idag! Ser verkligen fram emot årets säsong! Just nu saknar jag en god kopp kaffe också… men det får bli imorgon, annars kommer jag inte kunna sova! DSC_5333IMG_1935_JesperAnderssonPhotography

JAN_7295_JesperAnderssonPhotography JAN_7257_JesperAnderssonPhotography JAN_7110

Annons

 

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.