Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Sjöängscrossen, luftburen film!

Om lördagens race var lite av en katastrof med magsmärtor och långsamma ben så var söndagen rena paradiset! Eksjö och Sjöängscrossen bjöd på en bana som till stora delar var densamma som lördagen men där bitar gick i en annan riktning. Banan fick en annorlunda karaktär och jag upplevde den som roligare, om det bara hade med formen att göra eller om det faktiskt berodde på banan är svårt att avgöra. Starten gick och efter något varv blev vi blev en kvartett som låg och köttade tillsammans större delen av racet. Grymt kul racing! På sista varvet kom vi ikapp en cyklist och med “sistavarvshetsen” gick farten upp ytterligare. Jag visste vart jag skulle sätta in den tänkta stöten, satte den som ett frimärke på ett kuvert, som introt i Freebird eller som en handen i handsken, ni får välja den metafor som passar er bäst! Kom in först i serpentinerna, precis som önskat, kom ut först på målrakan och låg först i spurten. Dock tappade jag lite sprätt och tappade en cyklist. Men fruktansvärt skoj! Tänk om varje tävling var sådär skoj! Väl hemma hann jag både se Brasiliens Formel 1 race och spöa Wengelin i pingis! Kanonhelg även om lördagen var lite av en flopp. Jag la upp en kort luftburen film på mitt instagramkonto (jeppman88) igår, här kommer en lite längre variant!

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=JacJr9MXSi0&w=560&h=315]

Annons
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.