Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Slitsam vilodag…

Planen var egentligen inte att vila idag men efter en hård dag på kyrkklockejobberiet så blev det så. Det sliter på kroppen att bära stålbalkar, tunga verktyg och annat smått och gott upp för trappor och stegar! Helt slut! Istället blir det packa Jeppmans kappsäck… eller resväska. Blir lite fotojobb för Apollo inom en snar framtid, ser verkligen fram emot detta! Längtar bort till solnedgångar likt denna!

JAN_6307_JesperAnderssonPhotography

Annons
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.