Svenska Cycling Plus
Annons
Annons

Andra svenska mästerskapet inom loppet av drygt en vecka är avslutat! Likson 2015 års svenska mästerskap är det framförallt eldsjälen och fantasten Keith Johansson som är stjärnan bakom banan. Fjolårsbanan var riktigt skoj men den här var snäppen bättre enligt mig! Den bjöd på allt ifrån drop, berms, pumptrack, hopp, rötter, sten, klättringar och några lättåkta grusvägspartier. Vad mer kan man önska? Personligen starta jag från tredje startled och kom iväg bra, startloopen drog inte riktigt isär fältet och det blev lite tjockt in i skogen men det fanns gott om tid att köra sig trött så man behövde knappast stressa ihjäl sig. Ja körde på och kämpa så gott ja kunde. Uppladdningen har inte varit den bästa, är lite semestertjock och inte i min bästa form men idag funkade det ändå hyfsat bra. Matade på och hade kul under hela racet. Kul med all publik som heja, de tycktes uppskatta tutandet från pingvinen och leket över hoppet:) Det blev en 19:e plats vilket är helt ok. Stort tack till publik för glada hejarop, till Filip och Mikael Stark från Knivsta ck för suverän support, till Niclas Andersson och Daniel Evaldsson för bilderna och ett enormt tack till mina grymma sponsorer som gör det här möjligt!

image image

Annons
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.